***       Водещите вечерни новини       на 30 ноември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 30 ноември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Захарова скочи на България: Опасна глупост на някакъв интригант. Край на достъпа на стари коли до центъра на София


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 30 ноември   

 

„ Помислили ли са българските служители за това, че във връзка с хилядите функционери от НАТО, които се намират в нашите огледални стоп-списъци, може да бъдат приложени сходни ответни ограничения? А помислили ли са, че по принцип основават рисков международен казус? Мисля, че не. Кой дава право на необразованите служители в София да позорят българския народ? (...) Между другото, ние към този момент сме в Скопие “, написа Захарова. 

***

Руският президент Владимир Путин прикани съветските дами да имат осем или повече деца и да трансфорат огромните фамилии в " норма " на фона на възходящия брой жертви във войната против Украйна.

Раждаемостта в Русия непрестанно понижава от 90-те години насам. В същото време страната е отчела повече от 300 000 жертви от началото на нашествието в Украйна, съгласно данни на Киев.

***

„ Мхм, тъкмо по този начин наподобява. 300 000 към този момент премахнати – пушечно месо в Украйна. И още кой знае какъв брой пъти по толкоз е възнамерявал да изпрати. Старата максима на всеки един кремълски сатрап – може да сме военни некадърници, но не ни пука за народа ни, ще ги пращаме да мрат, а те са доста, ще ви удавим в пушечно месо, до момента в който не ви свършат патроните и ракетите. Убийте 300 000, ще ви пратим 500 000. Ще убиете и тях? Ще ви пратим милион. Тук са доста и животът им не коства и пет копейки. Важно е пропагандата за величието да върви “. 

***

***

„ Отговорността е на всички 61 общински съветници да си изберат ръководител. Ако не го създадат, очевидно желаят да не се вадят кирливите ризи на предходното ръководство и да стартираме да решаваме проблемите на града “, добави Бонев.

Общинският консултант от групата на ПП-ДБ, Спаси София разкри, че са получили доста стеснителен сигнал за деен бойкот в почистването на София. „ 19 компании имат контракт за поддържане на зелената система на София и всяка една от тях работи по разнообразни правила. Това е единствено част от повода за хаоса на София. Информацията е доста. 17 млн. лв. към този момент са дадени на тези компании. Единствената наложена санкция е била единствено една за 15 000 лв.. Видяхте, че към този момент е наложена санкция от 150 000 лв. “, изясни Бонев и сподели разпределението на компаниите в града.

***

От на следващия ден - 1 декември влиза в действие столичната разпоредба, съгласно която се не разрешава достъпа в центъра на София на най-замърсяващите въздуха леки коли. Тези със стандарт Евро 1 и Евро 2.

Вече са сложени пътни знаци, които да отбелязват обсега на зоната, оповестява " Булфото ".

Пълната възбрана такива коли да влизат ще важи за така наречен " Малък кръг " - карето сред булевардите " Васил Левски ", " Патриарх Евтимий ", " Скобелев ", " Опълченска " и " Сливница ".

***

Глобите, които ще бъдат налагани на водачите при неспазване на закона, ще бъдат от 50 до 100 лева

***

Девойката, която бе упрекната, че с особена свирепост и по непосилен метод е умъртвила 81-годишната си баба, буйствала и тормозела чиновниците на следствения затвор. В него тя прекара близо седем месеца, след което беше преместена в Сливенския. Времето на " Г. М. Димитров " се оказва призрачен сън освен за управлението, само че и за останалите арестантки, тъй като Ивет няколко пъти жестоко е нарушавала правилниците за държание.

***

***

„ Бременна еврейка е измежду жертвите на днешната офанзива в Йерусалим ", заяви израелската медия нюзру.

„ Полицията в Еврейската страна позволи обявата на самоличността на починалите. Една от жертвите е учителката Либия Дикман (на 24 години). Тя очакваше първото си дете (лекарите не можаха да спасят плода) ", добави изданието.

***

„ Израелският министър на националната сигурност Итамар Бен Гвир упрекна палестинската терористична формация Хамас в нарушение на контрактуваното преустановяване на огъня ", съобщи израелската медия мигнюз.

„ С едната ръка Хамас подписва съглашението за прекратяването на огъня, а с другата - праща терористи да убиват евреи в Йерусалим ", това съобщи членът на кабинета на Бенямин Нетаняху по отношение на днешното нахлуване, при което починаха две дами и възрастен мъж.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР